چكيده در اين پژوهش تاثيرات جنسيت در حقوق كيفري ايران با مراجعه و ملاحظه قوانين و مقررات اعم از ماهوي و شكلي مورد بررسي قرار گرفت كه مقنن با مد نظر قرار دادن جنسيت زن و مرد،تفاوت و تمايز در برخي موضوعات را اعمال كرده است. در عناوين مجرمانه جرايمي شناسايي گرديده است كه مختص جنس ...
عنوان تحقيق: بحران هويت جنسي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 20 شرح مختصر: در دنياي امروز، دنيايي كه هر روز از سنتها فاصله گرفته و به سوي مدرنيست مي رود، در همه ابعاد زندگي شاهد دگرگوني و تغيير نقش هاي جنس مخالف اين پرسش را در ذهن مي zwnj;آورد كه نقش حقيقي زن و مرد در يك جامعه چيست؟ آيا ...
پايان نامه جهت دريافت درجه كارشناسي روانشناسي باليني موضوع بررسي رابطه بين هوش هيجاني و سبكهاي مقابله با استرس و تاثير جنسيت بر اين رابطه چكيده هدف از اين پژوهش بررسي رابطه هوش هيجاني و سبکهاي مقابله با استرس و تأثير جنسيت بر روي آن در دانشجويان مقطع كارشناسي رشته روانشناسي ...
چکيده فصل اول- كليات مقدمه 2 بيان مسأله 5 ضرورت و اهميت تحقيق 8 اهداف تحقيق 10 فصل دوم- ادبيات موضوع گفتار يكم- خانواده 12 تعريف خانواده 14 اهميت خانواده 16 گفتار دوم - آسيبهاي خانواده 19 اختلاف خانوادگي 22 خشونت خانوادگي 24 تجاوز جنسي عليه زنان 26 تجاوز جنسي عليه كودكان 29 فقر و انحرافات ...
عنوان پايان نامه: بررسي مقايسه اي ويژگي هاي خانوادگي زنان روسپي و زنان غيرروسپي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 192 شرح مختصر: موضوع اين پايان نامه بررسي مقايسه اي ويژگيهاي خانوادگي زنان روسپي و غير روسپي شهر تهران است . سئوال اصلي پژوهش اين است که : آيا بين زنان روسپي و زنان غير ...
اين پايان نامه تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران شهرستان پارسيان در سال تحصيلي 93-94 شامل فايل به صورت word مي باشد توضيحات محصول تعداد صفحه:84 چکيده تحقيق حاضر به تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران ميپردازد. جامعه آماري اين تحقيق دختران و پسران شهرستان پارسيان ...
عنوان پايان نامه: نقش رضايت جنسي بر ميزان رضايت زناشويي دانشجويان متاهل دانشگاه پيام نور(همراه با پرسشنامه و کار آماري) پايان نامه جهت اخذ درجه كارشناسي-رشته روانشناسي عمومي فرمت فايل: word تعداد صفحات: شرح مختصر: هدف از پژوهش حاضر بررسي تاثير نقش رضايت جنسي بر ميزان رضايت ...
عنوان تحقيق: بررسي موضوعي تغيير جنسيت در فقه و حقوق ايران فرمت فايل: word تعداد صفحات: 72 شرح مختصر: امروزه، مسأله laquo;تغيير جنسيت raquo; نه تنها از ديد پزشکي، بلکه به لحاظ مباحث حقوقي حائز اهميت مي باشد. اگرچه در گذشته اين مباحث کم و بيش وجود داشته، ولي اکنون با پيشرفت تکنولوژي و ...
عنوان تحقيق: بررسي مفهومي تغيير جنسيت در فقه و حقوق ايران فرمت فايل: word تعداد صفحات: 117 شرح مختصر: امروزه، مسأله laquo;تغيير جنسيت raquo; نه تنها از ديد پزشکي، بلکه به لحاظ مباحث حقوقي حائز اهميت مي باشد. اگرچه در گذشته اين مباحث کم و بيش وجود داشته، ولي اکنون با پيشرفت تکنولوژي و ...
عنوان پايان نامه: جنسيت و زيبايي شناسي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 246 شرح مختصر: اين رساله شامل ترجمة فصولي از كتاب laquo;جنسيت و زيبايي شناسي raquo; به تأليف كارولين كورس ماير، استاد فلسفه در دانشگاه ايالتي نيويورك و مقدمة مترجم (شيرين شفائي) مي zwnj;باشد. هر فصل از كتاب به بحث در ...
پايان نامه جهت دريافت درجه كارشناسي روانشناسي باليني موضوع بررسي رابطه بين هوش هيجاني و سبكهاي مقابله با استرس و تاثير جنسيت بر اين رابطه چكيده هدف از اين پژوهش بررسي رابطه هوش هيجاني و سبکهاي مقابله با استرس و تأثير جنسيت بر روي آن در دانشجويان مقطع كارشناسي رشته روانشناسي ...
عنوان تحقيق: بررسي تفاوت هاي جنسي در اضطراب اجتماعي نوجوانان فرمت فايل: word تعداد صفحات: 87 شرح مختصر: اضطراب اجتماعي اضطرابي است كه خصوصاً هنگام برخوردهاي اجتماعي متقابل افراد با يكديگر بوجود مي zwnj;آيد افرادي كه از اضطراب اجتماعي رنج مي zwnj;برند با افزايش مسائل رواني، ...
هاوركرافت جزء ماشینهای نقلیه كلاس بالائی می باشد كه برروی هر سطحی اعم از خشكی،آب ،یخ، چمن و هر چیز دیگری كه بتوان هوا را به تله انداخت حركت می كند علت نیاز به این وسیله آنست كه تنها وسیله ای می باشد كه قابلیت حركت در شرایط مختلف را دارد و مثلا می توان در نواحی كم عمق كه امكان حركت برای سایر شناورها مقدور نیست باهاور كرافت به گشت زنی پرداخت
قیمت فایل فقط 5,900 تومان
بررسی اصول ها ور كرافت
فهرست
مقدمه
مروری بر تحقیقات گذشته
فصل1. GEM
فصل2. عملكرد بالشتك هوا
فصل3. آیرودینامیك داخلی- معبراها – فن ها و كمپرسورها
فصل4. درگ
فصل5. پیشرانش
فصل6. موتور (حركت دهنده ی اولیه)
فصل7. معیارهای عملكردی
فصل8. كنترل و پایداری
فصل9. دامن
نتیجه گیری:
مراجع
مقدمه:
هاوركرافت جزء ماشینهای نقلیه كلاس بالائی می باشد كه برروی هر سطحی اعم از خشكی،آب ،یخ، چمن و هر چیز دیگری كه بتوان هوا را به تله انداخت حركت می كند. علت نیاز به این وسیله آنست كه تنها وسیله ای می باشد كه قابلیت حركت در شرایط مختلف را دارد و مثلا می توان در نواحی كم عمق كه امكان حركت برای سایر شناورها مقدور نیست باهاور كرافت به گشت زنی پرداخت .
هاوركرافت با هوانا و كه بر روی بالشتكی از هوای فشرده حركت می كند . كه هوا توسط یك فن یا كمپرسور بداخل بالشتك پمپ میشود.
از مهمترین مزایای ها و كرافت می توان به سرعت زیاد، نداشتن محدودیت در نواحی كم عمق، توان حركت در خشكی، توان پنهان شدن در خشكی در عملیاتهای نظامی،... اشاره كرد.
مهمترین علت آنكه این وسیله هنوز بطور گسترده و ناوگان حمل و نقل وارد نشره است آنست كه هزینه ی تعمیر و نگهداری آن بسیار زیاد می باشد و پس عواملی مثل صدای زیاد، تاثیر شرایط جوسی در سرعت و شعاع آن در رده های بعدی قرار دارند.
در این پروژه سعی شده تا اصول كلی مربوط به هاوركرافت و اجزای آن مورد بررسی قرار گیرد.
مروری بر تحقیقات گذشته:
استفاده از لایه ی هوا جهت كاهش اصطكاك بین سطوح به گذشته های دور باز می گردد. در سال 1716، Emmanuel توانست یك لایهی هوا را بین دو صفحه بصورت دستی ایجاد كند. در سال 1882، نخستین اختراع Air lubrication در انگلستان توسط؟ثبت شد. در سال 1916، Von Tomohul برای نیروی دریائی استرالیا یك قایق ساخت كه به وسیله ی یك فن، هوابدرون حفره این كه در زیر آن تعبیر شده بود فرستاده می شد. این قایق اولین نمونه از گشتیهای اثر سطحی (Surface Effect Ships) می باشد. ایجاد یك حجم هوای فشرده زیر قایق سبب شد كه اشكال مختلفی از بالشتكهای هوا شروع به استنتاج شود.
در سال 1927، N.E. Tsiolko دانشمند روسی ها و در قرن را توسعه داد. هاورترن بر روی لایه این از هوا حركت می كرد.
در سال 1955، Christopher Cokherell برای اولین بار آزمایش خود را بطور جدی بر روی ها وركرافت شروع كرد. تحقیقات او در سال 1959، باعث طراحی و ساخت هاوركرافت SP.N1توسط شركت Saunders-Roeشد.
در سال 1970، G.Apolond , H.j.Davis تعادل دینامیكی هاوركرافت را بررسی كردند. در سال 1972،A.j. Reynolds واكنشها وركرافت را در برابر موج های منظم بصورت خطی بررسی كرد.
در سال 1974،همان نویسنده مساله را بصورت غیر خطی بررسی كرد. تا این موقع گر چه دینامیك هاوركرافت مورد بررسی قرار گرفت ولی در هیچكدام تاثیر دینامیك حركت A.j. Reynolds , B.E. Brouksوارد شد.
در سال 1977،Wheeler تاثیر دامنهای بشكل صفحه را در حركت ها وركرافت بررسی كردند.
در سال 1978،؟ فاكتورهای مهم در واكنش دامن را با آزمایش مدل بدست آورد و نشان داد كه واكنش مدل در یك محدوده ی شرایط میانگین بصورت خطی است.
در سال 1993،M.J.Hinchey و P.A.Sullivon پایداری هاوركرافت را بر روی آب مورد بررسی قرار دادند.
در سال 1377شمسی، پایداری استاتیكی و دینامیكی دامن انعطاف پذیرهاوركرافت بوسیله ی آقای حبیب الله ملاطفی نیاری در دانشگاه شیراز مورد بررسی قرار گرفت.
در همه ی موارد، محققان از یك مدل دو بعدی برای تحقیق و جواب منطقی استفاده كردند.
GEMها
هاوركرافت یكی از وسایلی می باشد كه تحت تاثیر زمین عمل می كند. كه به عنوان GEMها ،”Ground Effect mechines معروف می باشند. اساسا دو دسته ی اصلی GEMها وجود دارد.
1- آیرواستاتیك كرافت
2- آیرو دینامیك كرافت
1- آیرو استاتیك كرافت: كه اختلاف فشار لازم برای بلند كردن وسیله، مجزای از سرعت رو به جلوی ماشین می باشد. (مثل كوهی كوپتر در حالت Hoving)
2- آیرو دینامیك كرافت: كه اختلاف فشار لازم برای بلند كردن وسیله، مستقیما ناشی از سرعت روبه جلوی وسیله می باشد. (مثل هواپیما)
آیرو استاتیك كرافت:
آیرواستاتیك كرافت می تواند به سه زیر طبقه تقسیم شود.
a)محفظه ی تراكم هوا (Plenum Chomber): كه در آن هوا به درون حفره این در زیر كرافت پمپ می شود و این امر موجب ایجاد یك بالشتك پرفشار و هوا می شود و از زیر لبه های هوا به بیرون شت میكند.
(شكل 101) (Priph : كه بالشتك با هوای فشرده پروبوسیله ی یك جریان جت پیوسته در اطراف
b) جت مصیطی
بالشتك، وسیله نگه داشته می شود. (شكل 102)
c)یا قاقان هوا (Air beoring) : كه
انواع محفظه ی تراكم هوا:
چند نمونه ی مختلف محفظه ی تراكم هوا مورد بررسی قرار می گیرد كه همه ی آنها به منظور افزایش بازده ی كرافت با كاهش درز نشست هوا می باشند. و بنابراین توان كمپرسور كه وظیفه ی تامین هوای بالشتك را دارد كاهش می یابد.
محفظه ی تراكم دامن دار (Skirted plenum chamber) :
كه در آنها فاصله ی آزاد لبه های زیر بالشتك می تواند افزایش یابد تا عبور از روی موانع دارای ارتفاع زیاد امكان پذیر باشد و در عین حال شكاف نشست هوا كاهش یابد. این كار بكمك گشترش سازه های صلب دامن انعطاف پذیر از اطراف جداره های كرافت به سمت پائین امكان پذیر می باشد. (شكل 104)
محفظه ی كرافت با سیستم دیواره های جانبی(Side wall croft) :
كه شكاف نشست هوا به قسمت جلو و عقب كرافت محدود می شود. بالشتك در اطراف توسط جداره های غوطه ور نگه داشته می شود كه علاوه بر اینكه می توانند مقداری از نیروی لیفت را تامین كنند میتوانند تا حدود در پایداری كرافت شركت كنند.(شكل 105)
زیر مجموعه ی این سیستم شامل موارد زیر می باشد.
a) سیستم حباب هوای حبس شده (Capture Air bubble) (CAB) كه در آن در قسمت جلو و عقب بالشتك دامن ارتجاعی وجود دارد.(شكل 106)
b) هیدروكیل Hydrokeel كه تا حدودی شبیه سیستم CAB میباشد با این تفاوت كه در قسمت عقب، دامن ثابت می باشد كه این امر باعث می شود در سرعتهای رو به جلو مقداری از نیروی بالابر هیدرودینامیك تامین شود. (شكل 107)
مسلماً همه ی انواع دارای دیواره جانبی اصولا برای كرافت روی آب می باشند.
جت محیطی :
تا قبل از دهه ی 1950 هاوركرافتهای تجربی از روشن مخزن تراكم هوا استفاده می كردند اما ثابت شد كه حركت هاوركرافت با این روش بسیار گران تمام می شود زیرا تهیه ی هوای مورد نیاز مستلزم نیروی فراوان بود. قبل از آنكه راه حل مناسبی برای این مساله پیدا شود آزمایشات متعددی صورت گرفت و ناوهای متعددی ساخته شد آزمایش زیر نشان می دهد كه چگونه این امر محقق شد.
وسایل آزمایش:
یك دستگاه ترازوی عقربه دار آشپزخانه، دو قوطی استوانه این شكل پلاستیكی یا فلزی كه یكی از آنها از دیگری بلند تر و قطر آن حدود 1تا 2سانتیمتر بیشتر است.
یك تكه تخته ی سه لایه به ابعاد 15سانتیمتر
یك جاروبرقی
انجام آزمایش
مطابق شكل كفه ی ترازو را برداشته و تخته ی سه لایی را جای آن قرار می دهیم طوری كه طرف صاف تخته به سمت بالا باشد. عقربه ی ترازو را روی حفر تنظیم كنید. لوله جاروبرقی را به محل خروج هوا متصل و سر لوله را به تخته ی سه لایی نزدیك نمایید . (طوری كه با آن تماس نداشته باشد) حال فشار وارد بر ترازو را یادداشت مینمائیم.
در قسمت بعد كف قوطی بزرگتر را سوراخ و مطابق شكل آزمایش را تكرار می نمائیم . این بار هم فشار وارد بر كفه ی ترازو را یاد داشت می نمائیم . در این حالت عقربه مقدار بیشتری نشان می دهد. در قسمت سوم مطابق شكل قوطی كوچكتر را داخل قوطی بزرگتر گذاشته و آزمایش را تكرار می نمائیم .
می بینیم كه در قسمت سوم فشار وارده به مراتب بیشتر است. این حلقه ی هوای فشرده حفاظ موثری را تشكیل می دهد كه یك منطقه هوای نیمه فشرده را در وسط خود به دام می اندازد. ترتیب مذكور به سیستم فورانی محیطی مشهور است.
انواع جت محیطی
انواع جت محیطی،شامل دامن می باشند. دامن كرافت ممكن است به دو فرم باشند.
1- كرافت با كانال جت حلقوی: كه امتداد انعطاف پذیر دیواره ی بیرونی نازل كه بصورت حلقوی از بالشتك تغذیه می شود. (شكل 108) (Truncked Jet)كه نمونه ی آن درها در كرافت مدلSR.N2 بكار رفت و بر روی موانع بطور جداگانه جمع می شد.
2- جت حلقوی با دیواره ی جانبی:كه مثال آن مدل 0.2 میباشد(شكل 109)
3- جت محیطی با سیستم گردش مجدد(Recirculation Craft) : كه با گردش مجدد هوا، توان مورد نیاز را كاهش می دهد. (شكل 10-1)
امروزه تمایلی برای بهره گیری از همه ی انواع این سیستم برای كاهش توان كمپرسور می باشد و بنابراین سیستمهای تركیبی (TAC) محفظه ی تله ی هوا نامیده می شوند و اختلاف فیزیكی كمی بین محفظه ی تراكم دامن دارو سیستم جت محیطی وجود دارد.
آیرودینامیك كرافت:
WTC: مهمترین مثال از GEM های آیرودینامیكی، قایق آلمانی DOX كه در سال 1929، اقیانوس اطلس را پیمود كه سطح مقطع بال آن توسط آمریكائی ها (Wing-In Ground) WIG نامیده شد كه از دیار فشار زیر بالهای آن، هنگام رسیدن ناو به حد مشخصی باعث بلند شدن ناو می شد كه این پدیده، به اثر بال بر زمین مشهور است . شكل (11-1) یك نمونه از (WIG) می باشد كه برروی كرامت ویلاند “Weiland Craft” آزمایش شده است.
بال سركج”Rom-Wing”
یكی دیگر از انواع آیرودینامیكی می باشد. (شكل 1012)
این بال دارای نسبت منظر كن (فاصله ی دو انتهای بال تقسیم بر سطح بال) می باشد و لبه ی فرار آن تقریبا سطح را لمس می كند. این بال هوا را میان دو پرده ی انعطاف پذیر هدایت می كند كه در نهایت هوا از بین آنها به بیرون می گریزد.
جهت دریافت فایل بررسی اصول ها ور كرافتلطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 5,900 تومان
برچسب ها : بررسی اصول ها ور كرافت , طرح توجیهی بررسی اصول ها ور كرافت , دانلود بررسی اصول ها ور كرافت , مکانیک , ور كرافت , كنترل و پایداری , انواع جت محیطی , دانلود طرح توجیهی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه